Wietske Dekkers
06-24594531
e-mail

 
 home
 voorstellen
 interimmanagement
 trainingen
 coaching
 beleidsontwikkeling
 opdrachtgevers
 contact
 links
   
  Dekkers training & advies
Hart voor zorg & welzijn


“Wietske Dekkers is een deskundige, zelfstandige en veelzijdige vrouw die scherp is in het leggen van verbanden. Ze is in staat vanuit verschillende belangen te kijken wat nodig is. Ze is overtuigend, heeft een plezierige manier van communiceren en combineert haar zakelijkheid met een sprankelend enthousiasme.”
Opdrachtgever Liesbeth Hoogendijk, directeur Stichting Thuishulpcentrale / Handjehelpen regio Utrecht

Even voorstellen
Vanaf medio 2000 runt Wietske Dekkers met veel plezier Dekkers training & advies. Inmiddels heeft ze vele organisaties in zorg & welzijn, de sector waar haar hart ligt, van dienst mogen zijn. Als interimmanager of coach bij zorgaanbieders en gemeenten, als ontwikkelaar en trainer van trainingen, of als ontwikkelaar van gemeentelijk beleid in het sociale domein. Voordat Wietske haar adviesbureau begon, werkte ze vijf jaar als opleidingsadviseur bij het Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn (NIZW). Ze was er betrokken bij uiteenlopende projecten, gericht op de thuiszorg, verzorgings- en verpleeghuizen en vrijwilligersorganisaties. Ze adviseerde projectmedewerkers bij de implementatie van projectresultaten in het werkveld. De nadruk lag daarbij op het ontwikkelen en uitvoeren van leer- en adviestrajecten die deze implementatie ondersteunen.

In de periode 1991-1995 combineerde Wietske haar deeltijdstudie verzorgingssociologie aan de Universiteit van Amsterdam met een deeltijdbaan als zorgmanager bij Thuiszorg Gooi en Vechtstreek. Daaraan voorafgaand studeerde ze in 1991 af aan de hbo-opleiding Toegepaste huishoudwetenschappen te Wageningen.
Wietske is praktisch van aard en werkt vanuit de inhoud. Ze brengt mensen bij elkaar, motiveert en enthousiasmeert. Die eigenschappen, gecombineerd met haar ter zake kundigheid, maken haar tot een uitstekende adviseur, trainer en coach.

CV (PDF)
Contact