Wietske Dekkers
06-24594531
e-mail

 
 home
 voorstellen
 interimmanagement
 trainingen
 coaching
 beleidsontwikkeling
 opdrachtgevers
 contact
 links
   
  Dekkers training & advies
Hart voor zorg & welzijn


Ceder Trainingen

“Wietske weet de deelnemers gedurende de hele training te boeien. Ze maakt gebruik van afwisselende werkvormen, gaat goed in op alle vragen en biedt veel stimulansen tot nadenken en meedenken. Bovendien geeft ze veel aansprekende praktijkvoorbeelden. Informatie die blijft hangen bij de deelnemers!”
Opdrachtgever Francine Francke, manager bedrijfsvoering en vrijwilligerszaken, Nederlandse Rode Kruis, district Amsterdam

De incompany trainings trajecten van Dekkers training & advies worden uitgevoerd vanuit Ceder trainingen. Ceder trainingen is een onderdeel van Dekkers training en Advies. De trainingstrajecten van Ceder trainingen zijn een combinatie van kennisoverdracht, bewustmaking, oefening van vaardigheden en intervisie. De trainingen worden in nauw overleg, geheel op maat voor św organisatie en św doelgroep(en), ontwikkeld. Ceder trainingen verzorgd trainingen voor zowel uitvoerend medewerkers maar ook voor midden en hoger management. Naast trainingen over inhoudelijke onderwerpen biedt Ceder trainingen procesbegeleiding aan organisaties bij veranderingstrajecten en kwaliteitstrajecten.Eerdere opdrachtgevers en cursisten waren lovend over de praktische inslag en de concrete vertaalslag naar de eigen situatie en organisatie. Cursisten brengen het geleerde direct in praktijk. En dat is nou precies waar het Dekkers training & advies om te doen is: hart voor zorg & welzijn immers!

Voor een actueel overzicht van het trainingsaanbod van Ceder trainingen zie
http://cedertrainingen.nl/

CV (PDF)
Contact