Wietske Dekkers
06-24594531
e-mail

 
 home
 voorstellen
 interimmanagement
 trainingen
 coaching
 beleidsontwikkeling
 opdrachtgevers
 contact
 links
   
  Dekkers training & advies
Hart voor zorg & welzijn


Opdrachtgevers

Dekkers training & advies laat haar opdrachtgevers na gedane zaken gráág tevreden achter!

Wie: Henk Demkes
Functie: teamleider maatschappelijke participatie
Organisatie: gemeente Steenwijkerland
Relatie Dekkers training & advies: Wietske Dekkers werkte een jaar lang als interim beleidsadviseur WMO bij de gemeente Steenwijkerland.

Henk Demkes: “Door ziekteverzuim dreigden bij ons op de afdeling diverse projecten uit te lopen. Via de Bestuursacademie kwam Wietske Dekkers als beleidsadviseur bij ons werken. Wietske heeft voor onze gemeente een aantal belangrijke zaken aangepakt. Onder meer heeft ze het OGGZ-afstemmingsoverleg opnieuw vorm en inhoud gegeven. Dat loopt nu, mede dankzij haar, prima. Ook heeft ze een flinke zakelijke impuls gegeven aan het opdrachtgeverschap van de gemeente richting diverse externe maatschappelijke organisaties.

Wietske denkt vaak ‘out of the box’. Niet van ‘doe er nog maar een onsje van hetzelfde bij’. Door haar ervaring, kennis van zaken én eigenwijsheid komt ze met creatieve oplossingen. Oplossingen die voor onze gemeente anders én vernieuwend waren. Waar het kan zoekt ze aansluiting bij bestaande projecten. Daarbij is ze zakelijk. Ze houdt, namens haar opdrachtgever, heel scherp de middelen die je beschikbaar hebt in het oog.

Bij de gemeente Steenwijkerland zijn we heel tevreden over Wietskes  inzet.  Haar kennis en ervaring in het maatschappelijk veld, haar eigen manier van handelen en haar zakelijke benadering zijn aan te bevelen!”

 
    <-- vorige

volgende -->