Wietske Dekkers
06-24594531
e-mail

 
 home
 voorstellen
 interimmanagement
 trainingen
 coaching
 beleidsontwikkeling
 opdrachtgevers
 contact
 links
   
  Dekkers training & advies
Hart voor zorg & welzijn


Opdrachtgevers

Dekkers training & advies laat haar opdrachtgevers na gedane zaken gráág tevreden achter!

Wie: Francine Francke   
Functie: manager bedrijfsvoering en vrijwilligerszaken
Organisatie: Nederlandse Rode Kruis, district Amsterdam
Relatie Dekkers training & advies: Wietske Dekkers verzorgt voor het Nederlandse Rode Kruis, district Amsterdam, een training voor de ‘maatjes’ van eenzame Amsterdammers.

Francine Francke: “We vinden het belangrijk dat onze vrijwilligers, die gedurende een jaar maatje zijn van een eenzame Amsterdammer, zich bewust worden van hun rol. Hoe kunnen ze écht wat betekenen voor mensen in een sociaal isolement? Wat is eenzaamheid? Wat kunnen ze deze mensen bieden, en wat niet? Kortom, de basiskennis en –vaardigheden, die ze als vrijwilliger nodig hebben om de kwaliteit van het contact zo optimaal mogelijk te maken.

Om onze maatjes goed toe te rusten vroegen we Wietske Dekkers een training te ontwikkelen. Wietske heeft veel kennis van zaken en is een prima trainster. De trainingen zijn een succes. Wietske weet de deelnemers gedurende de hele training te boeien. Ze maakt gebruik van afwisselende werkvormen, gaat goed in op alle vragen en biedt veel stimulansen tot nadenken en meedenken. Bovendien geeft ze veel aansprekende praktijkvoorbeelden. Informatie die blijft hangen bij de deelnemers!

Wietske is een heel prettig persoon. Ze is altijd bereid om extra tijd vrij te maken om een en ander nog eens door te spreken. Ze denkt goed met je mee en is betrokken. Niet van ‘ik geef even een training, en dat is het dan’. Nee, Wietske biedt echt een stuk extra service. We kunnen haar altijd bellen.”

 
    <-- vorige

volgende -->