Wietske Dekkers
06-24594531
e-mail

 
 home
 voorstellen
 interimmanagement
 trainingen
 coaching
 beleidsontwikkeling
 opdrachtgevers
 contact
 links
   
  Dekkers training & advies
Hart voor zorg & welzijn


Opdrachtgevers

Dekkers training & advies laat haar opdrachtgevers na gedane zaken gráág tevreden achter!

Wie: Martin Elbertsen
Functie: directeur Wonen, Welzijn en Zorg
Organisatie: Zorggroep Charim
Relatie Dekkers training & advies: Wietske Dekkers werkte een half jaar als interim teammanager voor de Divisie Thuiszorg van Zorggroep Charim.

Martin Elbertsen: “Om na het vertrek van de toenmalige teammanager de continuïteit te waarborgen en ons te beraden over een herinrichting van de thuiszorg, vroegen we Wietske om tijdelijk de vacature te vervullen. Het klikte meteen. Wietske is een laagdrempelige manager. Ze gebruikt geen hoogdravende taal en is heel toegankelijk. Ze heeft veel kennis van zaken en communiceert helder. Afspraak is afspraak bij Wietske en daar spreekt ze mensen op aan. Ook voor zaken die minder goed vallen, maar het belang van de organisatie dienen, weet ze bij medewerkers draagvlak te vinden.

Onder andere heeft Wietske bij ons de huishoudelijke zorg, die we opnieuw aanbesteed hadden, uitgerold. Daarvoor heeft ze een heel nieuw concept bedacht. Daarnaast heeft ze de medewerkers geschoold, die verantwoordelijk zijn voor de huishoudelijke zorg. Eigenlijk ben ik er niet zo’n voorstander van, om degene die als teammanager verantwoordelijk is, ook de scholing te laten verzorgen. Maar gezien de persoonlijkheid en objectieve houding van Wietske heb ik daar toch met een gerust hart voor gekozen.

Ik ben erg tevreden over het werk dat Wietske voor Charim heeft gedaan. Je kunt veel aan haar overlaten. Ze koppelt ook heel goed terug, zowel mondeling als op schrift. Zo weet je precies wat er gebeurt. Als je je organisatie op onderdelen op een hoger plan wil trekken, dan is Wietske dé persoon die dat kan.”

 
    <-- vorige

volgende -->