Wietske Dekkers
06-24594531
e-mail

 
 home
 voorstellen
 interimmanagement
 trainingen
 coaching
 beleidsontwikkeling
 opdrachtgevers
 contact
 links
   
  Dekkers training & advies
Hart voor zorg & welzijn


Opdrachtgevers

Dekkers training & advies laat haar opdrachtgevers na gedane zaken gráág tevreden achter!

Wie: Liesbeth Hoogendijk
Functie: directeur
Organisatie: Stichting Thuishulpcentrale / Handjehelpen regio Utrecht
Relatie Dekkers training & advies: Wietske Dekkers begeleidt het opzetten van het project Mantelzorgmaatje. Bovendien verzorgt ze de training voor de ‘maatjes’ van cliënten van Handjehelpen.

Liesbeth Hoogendijk: “Ik heb Wietske leren kennen toen ze als interim bij een gemeente in onze regio de uitvoering van de WMO begeleidde. Ze viel me op door haar deskundigheid en inzicht. In latere gesprekken bleek Wietske ervaring te hebben met kennisoverdracht en coaching aan vrijwilligers, met name over sociale wet- en regelgeving. Voor ons project Mantelzorgmaatje was zij precies de juiste persoon. Samen met een collega, die kennis heeft van sociale netwerken, ontwikkelt ze een zodanige methodiek, dat hulpvragers op de juiste wijze door hun ‘maatjes’ kunnen worden geholpen. De maatjes helpen mensen in een sociaal isolement om weer grip te krijgen op hun leven.

Wietske is een deskundige, zelfstandige en veelzijdige vrouw die scherp is in het leggen van verbanden. Ze is in staat vanuit verschillende belangen te kijken wat nodig is. Ze is overtuigend, heeft een plezierige manier van communiceren en combineert haar zakelijkheid met een sprankelend enthousiasme.

Je weet dat Wietske extern is, maar voor je gevoel is ze een naaste collega. Ze denkt en doet vanuit het belang van de organisatie. Een buitengewoon prettig mens om mee samen te werken!”

 
    <-- vorige

volgende -->