Wietske Dekkers
06-24594531
e-mail

 
 home
 voorstellen
 interimmanagement
 trainingen
 coaching
 beleidsontwikkeling
 opdrachtgevers
 contact
 links
   
  Dekkers training & advies
Hart voor zorg & welzijn


Interimmanagement

“Wietske Dekkers is een laagdrempelige manager. Ze gebruikt geen hoogdravende taal en is heel toegankelijk. Ze heeft veel kennis van zaken en communiceert helder. Afspraak is afspraak bij Wietske en daar spreekt ze mensen op aan. Ook voor zaken die minder goed vallen, maar het belang van de organisatie dienen, weet ze bij medewerkers draagvlak te vinden.”
Opdrachtgever Martin Elbertsen, directeur Wonen, Welzijn en Zorg, Zorggroep Charim

Dekkers training & advies biedt maatwerk op het gebied van interimmanagement voor organisaties in zorg en welzijn en gemeentelijke afdelingen zorg & welzijn (WMO). Van de dagelijkse aansturing tot het uitzetten van ontwikkeltrajecten en het begeleiden van reorganisaties.Dekkers training & advies biedt u extra menskracht:
• bij de uitvoering van innovatieve projecten;
• bij de begeleiding van veranderingstrajecten;
• als projectleider/manager;
• als tijdelijk afdelingshoofd/teammanager i.v.m. vervanging van uw medewerkers.

Werkwijze
Wietske Dekkers voelt zich direct onderdeel van uw organisatie. De ervaring leert, dat ook uw medewerkers haar meteen als collega zien. Wietske zal dan ook snel hun vertrouwen genieten. Onontbeerlijk voor een goede samenwerking. Wietske is praktisch en daadkrachtig. Ze werkt zich razendsnel in, maakt scherpe analyses en gaat gestructureerd voor u aan de slag. Haar focus ligt op het verbinden van mensen binnen organisaties waar verandering van werken centraal staat. Ze spreekt mensen aan op hun verantwoordelijkheden. Is recht door zee, mét respect, tact en humor.

Desgewenst verzorgt Dekkers training & advies vanuit Ceder trainingen relevante na- en bijscholing. Zo krijgen uw medewerkers precies de expertise en vaardigheden die nodig zijn. Surf naar het aanbod van in company trainingen

CV (PDF)
Contact